Pui umplut cu orez în stil mexican

pui umplut cu orez in stil mexican

4 porții gata în 30 de minute, 467 calorii per porție, 11 g grăsimi, 41 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării puiului umplut

3 linguri ardei iute, tocat

pătrunjel proaspăt

25 g spanac, tocat

100 g telemea, sfărâmată

4 buc piept de pui

200 ml supă limpede de pui

1 linguriță ulei de măsline

2 buc ardei gras, tocat

150 g orez basmati

2 lingurițe condiment mexican

2×400 g roșii în suc

Cum prepari puiul umplut cu orez în stil mexican

1 Încinge uleiul la semnul 6/200 C. Mărunțește în blender ardeiul iute, pătrunjelul, spanacul și brânza. Dă la rece până când folosești.

2 Crestează cu cuțitul ascuțit fiecare piept de pui ca să faci un ”buzunar”. Umple cu câte o lingură din pasta obținută și fixează cu scobitoarea. Așază într-un vas adâncit rezistent la cuptor.

3 Toarnă deasupra supa de pui și presară umplutura rămasă. Dă la cuptor 25 minute, până când se pătrunde.

4 Între timp, încinge uleiul într-un vas și prăjește ardeiul 4-5 minute, până când se pătrunde. Adaugă orezul și condimentul și prăjește 2 minute. Stinge cu roșiile în suc, adaugă sosurile din tava cu carne și adu la punctul de fierbere. Micșorează flacăra, acoperă cu capac și lasă să fiarbă înăbușit 12 minute.

5 Îndepărtează scobitorile din pieptul de pui și servește cu orezul presărat cu pătrunjel proaspăt, tocat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar