Prăjiturele cu banane și caramel

prajiturele cu banane si caramel

18 bucăți gata în 40 de minute, 390 calorii per porție 20 g grăsimi

Ingrediente necesare preparării prăjiturelelor

125 g făină, plus un vârf de praf de copt

125g zahăr brun

125 g unt la temperatura camerei

2 ouă

75 g piure de banane

1 linguriță esență de vanilie

Pentru topping

175 g unt, la temperatura camerei

350 g zahăr pudră

380 g cremă caramel

100 g caramele, tăiate cubulețe

40 g felii de banane uscate

Cum prepari prăjiturelele cu banane și caramel

1 Încinge cuptorul la 4/180°C. Tapetează o tavă de brioșe cu forme de hârtie pentru copt.

2 Într-un castron, bate la mixer făina, zahărul, untul, ouăle, bananele și vanilia. Toarnă compoziția în formele de copt și dă la cuptor 20-25 minute.

3 Pentru topping, bate la mixer untul și zahărul pudră, adaugă 150 g cremă caramel și bate din nou la mixer. Toarnă compoziția într-un șpriț de ornat.

4 Odată ce s-a răcit blatul, taie din mijlocul blatului, apoi umple cu sos caramel. Presară cu caramele și felii de banana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar