Prăjitură Far Breton
O prăjitură savuroasă, cu gust special. Se face cu prune uscate – de aici și numele deosebit, de 'far breton'. Hai să vedem cum se prepară:
* 4 porții * timp de preparare 50 de minute
INGREDIENTE
un litru lapte
500 g prune uscate
225 g faina
125 g zahar pudra
4 oua
un praf sare
50 ml rom
2 lingurițe unt
MOD DE PREPARARE
- Se pun prunele la înmuiat în rom.
- Se amesteca într-un vas faina cu sarea si apoi se adauga ouale, unul câte unul, amestecând.
- Se pune si zaharul, se amesteca si apoi se toarna laptele.
- Dupa omogenizare, se adauga prunele înmuiate în rom.
- Se toarna aluatul într-un vas uns cu unt si se da la cuptor pentru 40 de minute.
O rețetă Libertatea pentru Femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar