Plăcinte cu ciuperci

placinte cu ciuperci

4 porții gata în 45 minute, 557 calorii per porție, 32 g grăsimi, 1 64 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării plăcintelor

1 fir de praz, tăiat felii

400 g amestec de ciuperci, tăiate felii

1 lingură ulei

1 lingură făină

½ linguriță tarhon uscat

100 ml vin alb sec

400 ml supă cremă de ciuperci

125 g mazăre

1 lingură muștar cu boabe întregi

400 g foitaj

1 ou, bătut

Cum prepari plăcintele cu ciuperci

1 Încinge cuptorul la semnul 5/210˚C. Prăjește ciupercile și prazul în ulei 5 minute. Adaugă făina, tarhonul și vinul și lasă să se îngroașe.

2 Adaugă supa, mazărea, muștarul și adu la punctul de fierbere. Lasă să se răcească.

3 Întinde aluatul într-o foaie de grosimea unei monede. Decupează 4 discuri de 12 cm – baza și 4 de 10 cm – capacele. Unge cu ou marginile și porționează compoziția. Asamblează și fă o gaură în centru. Unge cu ou și dă la cuptor 15-20 minute până când se rumenesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar