4 porții gata în 45 minute, 557 calorii per porție, 32 g grăsimi, 1 64 g carbohidrați
1 fir de praz, tăiat felii
400 g amestec de ciuperci, tăiate felii
1 lingură ulei
1 lingură făină
½ linguriță tarhon uscat
100 ml vin alb sec
400 ml supă cremă de ciuperci
125 g mazăre
1 lingură muștar cu boabe întregi
400 g foitaj
1 ou, bătut
1 Încinge cuptorul la semnul 5/210˚C. Prăjește ciupercile și prazul în ulei 5 minute. Adaugă făina, tarhonul și vinul și lasă să se îngroașe.
2 Adaugă supa, mazărea, muștarul și adu la punctul de fierbere. Lasă să se răcească.
3 Întinde aluatul într-o foaie de grosimea unei monede. Decupează 4 discuri de 12 cm – baza și 4 de 10 cm – capacele. Unge cu ou marginile și porționează compoziția. Asamblează și fă o gaură în centru. Unge cu ou și dă la cuptor 15-20 minute până când se rumenesc.