Plăcintă cu carne de pui și salam picant
:quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2015/08/placinta-cu-carne-de-pui-si-salam-picant.png)
6 porții gata în 1 oră și 50 minute + timp de răcire, 384 calorii per porție, 21 g grăsimi, 23 g carbohidrați
Ce ingrediente folosești la plăcinta cu carne de pui și salam picant
– 6 copane de pui cu os
– 1 cub concentrat de pui
– 120 g chorizo tăiat felii
– 2 linguri piure de roșii
– 100 ml suc de roșii
– O mână de pătrunjel proaspăt tocat
– 50 g unt topit
– 6 foi de plăcintă
– 2 linguri nuci de pin
Cum prepari plăcinta cu carne de pui și salam picant
Încinge cuptorul la semnul 2/160 grade C. Într-o tavă pune copanele, adaugă cubul dizolvat în 125 ml apă, acoperă vasul și dă o oră la cuptor.
Rumenește salamul, stinge cu piureul de roșii, sucul de roșii fierbe 3-4 minute.
Dezosează copanele. Adaugă carnea în sosul de roșii cu pătrunjelul și sucurile din tavă.
Unge cu unt forma și așază foile de plăcintă unse.
Așază compoziția, adună marginile care depășesc și acoperă. Unge cu unt și dă la cuptor 30-40 minute. în ultimele 10 minute adaugă nucile de pin.
Vezi şi alte 10 rețete cu piept de pui!