Pizza romană

pizza romana

4 porții gata în 40 de minute + timp de crescut, 441 calorii per porție, 14 g grăsimi, 61 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pizzei romane

-250 g aluat pentru ciabatta

-4 linguri ketchup de roșii

-2 cepe roșii, tocate mărunt

-2-3 buc ardei gras, copt și tăiat felii

-5 roșii prunișoare, tăiate felii

-400 g inimi de anghinare în oțet, scurse de lichid

-12 măsline negre

-200 g cașcaval răzuit sau mozzarella

– Piper negru, proaspăt măcinat

Cum prepari pizza romană

1 Porționează aluatul în patru mingi. Așază pe tava de copt și acoperă cu film alimentar uns cu ulei; lasă să crească la cald până când își dublează volumul.

2 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Întinde aluatul în foi și dă la cuptor 8 min. Unge cu ketchup și așază deasupra ingredientele rămase. Dă la cuptor 10-12 minute, servește cu salată verde.

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar