4 porții gata în 40 de minute + timp de crescut, 441 calorii per porție, 14 g grăsimi, 61 g carbohidrați
-250 g aluat pentru ciabatta
-4 linguri ketchup de roșii
-2 cepe roșii, tocate mărunt
-2-3 buc ardei gras, copt și tăiat felii
-5 roșii prunișoare, tăiate felii
-400 g inimi de anghinare în oțet, scurse de lichid
-12 măsline negre
-200 g cașcaval răzuit sau mozzarella
– Piper negru, proaspăt măcinat
1 Porționează aluatul în patru mingi. Așază pe tava de copt și acoperă cu film alimentar uns cu ulei; lasă să crească la cald până când își dublează volumul.
2 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Întinde aluatul în foi și dă la cuptor 8 min. Unge cu ketchup și așază deasupra ingredientele rămase. Dă la cuptor 10-12 minute, servește cu salată verde.
Sursa foto: pixabay.com