Pizza Margherita din conopidă

pizza margherita din conopida

1 bucată/2 porții gata în 30 minute, 213 calorii per porție, 11 g grăsimi, 11.5 g carbohidrați

De ce ingrediente ai nevoie pentru pizza Margherita din conopidă

– 250 g conopidă

– 1 ou

– ½ linguriță oregano

– o linguriță parmezan

– Ulei pentru uns

– 1-2 linguri piure de roșii

– 25 g cașcaval sau mozzarella

– 1 lingură porumb dulce

– ¼ ardei gras roșu, tăiat fâșii subțiri

– O mână de rucola

Cum prepari pizza Margherita din conopidă

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Mărunțește conopida în tocătorul electric și apoi dă la microunde 5-6 minute până când se înmoaie. Scurge excesul de apă și combină cu oul, oregano, parmezanul și potrivește gustul de sare și piper.

2 Întinde compoziția în tava de copt tapetată cu hârtie într-un cerc de 23 cm. Unge cu ulei și dă la cuptor 10 minute.

3 Diluează piureul de roșii și unge „pizza. Așază deasupra cașcavalul, porumbul și ardeiul și dă din nou la cuptor 10 minute. Ornează cu rucola și servește.

Uite și cele mai gustoase rețete de conopidă pane!

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar