Ardei umplut

ardei umplut

4 porții gata în 25 minute

Ingrediente necesare pentru prepararea ardeiului umplut

– 4 bucăți ardei gras roșu

– 1 ½ linguri ulei de măsline

– 350 g carne tocată de curcan

– 1 ceapă tocată

– ½ linguriță mentă și chimen măcinat

– ½ linguriță scorțișoară și coriandru măcinat

– 2 linguri piure de roșii

– 250 ml supă limpede de pui

– 250 g amestec de semințe

– 250 g brânză haloumi, tăiată felii

Cum prepari ardeiul umplut

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Așază ardeii curățați de cotor și semințe cu gura în jos pe tava de copt tapetată cu hârtie și unge-i cu ulei. Dă la cuptor 5 minute, apoi întoarce-i și dă din nou la cuptor 5 minute.

2 Prăjește ceapa și condimentele în ulei și apoi adaugă carnea în vas 5 minute.

3 Adaugă piureul de roșii și supa și lasă la fiert 10 minute. Adaugă semințele și potrivește gustul de sare și piper.

4 Umple ardeii cu compoziția și așază deasupra câte o felie de haloumi. Dă la cuptor 5 minute, până când brânza se topește. Servește cu salată verde.

Pont: În altă variantă poți înlocui carnea tocată de curcan cu pui şi orez. Ai grijă să fie bine pătruns cu sosul de roșii și supa.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar