Pizza cu praz și brânză Roquefort

pizza cu praz si branza roquefor

pizza cu praz si branza roquefor

10 porții sau 4 ca fel principal, gata în 25 minute, 200-491 calorii per porție, 12-31 g grăsimi, 13-33 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pizzei cu praz

1 lingură ulei

25 g unt nesărat

8 eșalote sau ceapă mică, tocate mărunt

3 fire de praz, tăiat felii

2 căței de usturoi, zdrobit

220 g aluat pentru pizza sau 1 blat mare de cumpărat

1 lingură mălai

150 g caș proaspăt

10 frunze de salvie, rupte

O mână de nuci, tocate

Cum prepari pizza cu praz și brânză Roquefort

1 Încinge cuptorul la semnul 7/220 C. Într-un vas, pe foc, încinge uleiul și untul și sotează ceapa 5-7 minute, până când se rumenește și apoi lasă deoparte. Mărește flacăra și sotează prazul câteva minute. Adaugă usturoiul și ține pe foc 1 minut, amestecă.

2 Întinde aluatul într-o foaie de 30×23 cm. Presară mălaiul în tavă și așază foaia. Presară ceapa și prazul, brânza ruptă din loc în loc și ingredientele rămase. Dă la cuptor 8-10 minute, până când blatul se rumenește.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar