Pepene verde cu șuncă și brânză feta

Pepene verde cu șuncă și brânză feta

28 porții gata în 15 minute, 2 g grăsime, 1,5 g grăsimi saturate, 1 g carbohidrați

Scurge bine 350 cubulețe de pepene verde.

Taie 14 felii de șuncă în jumătăți, apoi taie 200 g brânză feta în 28 cuburi.

Așază bucățile astfel preparate pe câte o frigăruie, alternând cuburile de pepene și brânză, cu șuncă și frunze de mentă, apoi asezonează cu piper negru.

Poți să păstrezi frigăruile la frigider timp de 3 ore înainte de a le servi.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive cu carne