Pepene verde cu șuncă și brânză feta

Pepene verde cu șuncă și brânză feta

28 porții gata în 15 minute, 2 g grăsime, 1,5 g grăsimi saturate, 1 g carbohidrați

Scurge bine 350 cubulețe de pepene verde.

Taie 14 felii de șuncă în jumătăți, apoi taie 200 g brânză feta în 28 cuburi.

Așază bucățile astfel preparate pe câte o frigăruie, alternând cuburile de pepene și brânză, cu șuncă și frunze de mentă, apoi asezonează cu piper negru.

Poți să păstrezi frigăruile la frigider timp de 3 ore înainte de a le servi.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Aperitive cu carne