4 porții gata în 15 minute, 445 calorii per porție, 20 g grăsimi, 46 g carbohidrați
– 1 lingură ulei de măsline
– 400 g ciuperci, tăiate felii subțiri
– 2 ardei, tăiați felii
– 2 baze de pizza- de cumpărat
– 4-6 linguri de sos de roșii
– 200 g brânză de capră
– O mână de rucola sau câteva frunze de busuioc
1 Încinge cuptorul la semnul 7/220°C. Într-un vas mic pe foc încinge uleiul și prăjește ciupercile și ardeiul.
2 Așază bazele de pizza într-o tavă de copt și unge-le cu sosul de roșii. Așază deasupra ciupercile și ardeii și presară brânza de capră. Dă la cuptor 10-12 min. Servește presărată cu rucola sau busuioc.
Pont: Pasta miso rămasă nefolosită poate fi adăugată în supă sau în sosuri picante.