4 porții gata în 30 minute, 602 calorii per porție, 41 g grăsimi, 30 g carbohidrați
– 1 lingură ulei de floarea-soarelui
– 700 g piure de cartofi
– 150 g conopidă
– 150 g broccoli
– 200 g leguminoase rumenite
– 8 felii costiță
– 200 g mozzarella sau caș proaspăt, rupt bucăți
– 2 linguri nuci de pin sau semințe de floarea-soarelui
– Câteva frunze de busuioc
– Rucola pentru servit
1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Încinge uleiul într-un vas larg rezistent la cuptor și pune piureul pentru a se încălzi complet și apoi adaugă legumele rămase. Încălzește totul amestecând continuu.
2 Prăjește costița uscat până când devine crocantă. Așază bucățile de caș peste legumele încălzite, presară nucile de pin și dă la cuptor pentru ca brânza să se topească. Așază deasupra feliile de costiță, frunzele de busuioc și rucola și servește.