Plăcintă cu pește afumat
6 porții gata în 45 minute, 209 calorii per porție, 9 g grăsimi, 9 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării plăcintei
– 400 g pește afumat
– Zeama de la 1 lămâie
– 200 g spanac, decongelat
– 350 g sos de brânză
– 600 g piure de cartofi cu câțiva morcovi
– 50 g cașcaval, răzuit
Cum prepari plăcinta cu pește afumat
1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Așază peștele într-un vas rezistent la cuptor și stropește cu zeama de lămâie. Dă la cuptor 10 minute.
2 Între timp, într-un vas pe foc încălzește spanacul și sosul de brânză și amestecă pentru omogenizare. Toarnă sosul deasupra peștelui.
3 Încălzește piureul de cartofi cu morcov câteva minute la microunde și amestecă. Așază piureul peste sos și nivelează suprafața. Dă la cuptor 30 minute. Presară cașcavalul și dă la grill 3-4 minute până când se rumenește.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive cu peste