Plăcintă cu pește afumat

placinta cu peste afumat

placinta cu peste afumat

6 porții gata în 45 minute, 209 calorii per porție, 9 g grăsimi, 9 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării plăcintei

– 400 g pește afumat

– Zeama de la 1 lămâie

– 200 g spanac, decongelat

– 350 g sos de brânză

– 600 g piure de cartofi cu câțiva morcovi

– 50 g cașcaval, răzuit

Cum prepari plăcinta cu pește afumat

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Așază peștele într-un vas rezistent la cuptor și stropește cu zeama de lămâie. Dă la cuptor 10 minute.

2 Între timp, într-un vas pe foc încălzește spanacul și sosul de brânză și amestecă pentru omogenizare. Toarnă sosul deasupra peștelui.

3 Încălzește piureul de cartofi cu morcov câteva minute la microunde și amestecă. Așază piureul peste sos și nivelează suprafața. Dă la cuptor 30 minute. Presară cașcavalul și dă la grill 3-4 minute până când se rumenește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive cu peste