Piept de curcan cu mirodenii

Piept, curcan, mirodenii
1.
Incalzeste cuptorul la semnul 5/190°C. Urmeaza pasii 1 si 2 de la Curcan la cuptor cu mirodenii (alaturi).

2. Coace la cuptor, neacoperit, 30 min. Acopera cu zeama lasata in tava, acopera cu folie si coace inca 1 ora, acoperind cu zeama la fiecare 20 min (e posibil sa fie nevoie sa adaugi o ceasca de apa in tava, ca sa se formeze sufi- cienta zeama de carne pentru sos. Mareste flacara la semnul 6/ 200°C, scoate folia si coace inca 20-30 min pana ce pielea face crusta. Daca pieptul de curcan e mai mare, coace cate 40 min per fiecare kg ce depaseste 5 kg.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de pasare