Paste cu legume

Paste cu legume

Simti ca doar un bol de spaghete cu sos ti-ar potoli foamea? Pentru o varianta mai sanatoasa, foloseste mai multe legume si redu cantitatea de carne.
E gata in: 1 ora si 30 minute; calorii: 440 per portie; grasimi: 7 g; grasimi saturate: 4 g

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 1 morcov, taiat bucati
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 foaie de dafin
  • 100 g carne de vita, macra, tocata
  • 150 g carne de curcan, tocata
  • 4 linguri lapte integral
  • 200 ml concentrat de pasare
  • 1 conserva de 400 g rosii in suc
  • 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si taiat cuburi
  • 150 g ciuperci, taiate pe jumatate
  • 350 g spaghete
  • parmezan razuit, pentru servit

Mod de preparare:

1 Intr-un vas larg, la foc potrivit, incinge uleiul si adauga ceapa, morcovul si foaia de dafin. Amesteca si caleste timp de 5 minute. Adauga usturoiul si mai tine pe foc timp de 2 minute. Mareste flacara si adauga carnea tocata. Presara sare si piper proaspat macinat, amesteca si continua sa tii pe foc pana cand carnea incepe sa se rumeneasca.

2 Adauga laptele si concentratul si lasa sa fiarba inabusit pana cand lichidul se absoarbe complet. Adauga rosiile, ardeiul si ciupercile si fierbe totul la foc mic timp de 1 ora, amestecand din cand in cand.

3 Fierbe spaghetele conform instructiunilor inscrise pe ambalaj, in apa cu sare, pana devin al dente. Scurge de apa si amesteca-le cu sosul. Serveste preparatul presarat cu parmezan.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Preparate cu paste