4 porții gata în 45 minute,853 calorii per porție, 52 g grăsimi, 65 g carbohidrați
1 Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Fierbe pastele în apa cu sare conform instrucțiunilor.
2 Topește 25 g unt și prăjește faina 1 min. Stinge cu laptele și amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloașe. Fierbe sosul la foc potrivit, amestecând pâna când se îngroașa. Potrivește gustul de sare și piper, nucșoara. Adauga frișca lichida neîndulcita, muștarul și 2/3 din brânza. Amesteca omogen.
3 Prajește ceapa verde în untul ramas și adauga în sos împreuna cu macaroanele; amesteca.
4 Toarna compoziția într-un vas adâncit rezistent la cuptor și presara deasupra brânza ramasa. Da la cuptor circa 30 min pâna când se rumenește.
Nu ezita sa citesti aceste retete simple cu paste! Iti vor face viata mai usoara!