Paste cu ciuperci la cuptor

paste cu ciuperci la cuptor

4 porții gata în 25 minute, 630 calorii per porție, 32 g grăsimi, 52 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pastelor

300 g paste tubulare

50 g unt nesărat

2 eșalote, tocate

600 g ciuperci, tăiate felii

100 ml vin alb sec sau 1 lingură de zeamă de lămâie

230 g Cedar sau cașcaval, tăiat cuburi

Pătrunjel proaspăt, tocat

Cum prepari pastele cu ciuperci la cuptor

1 Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj, al dente. Scurge-le de lichid și păstrează puțin din acesta deoparte.

2 În alt vas, încinge 2 linguri unt și prăjește eșalotele, adaugă ciupercile și prăjește 5 min până când se rumenesc.

3 Stinge cu vinul și fierbe până când sosul scade la jumătate. Adaugă lichidul de la fierberea pastelor și adu la punctul de fierbere, adaugă untul rămas.

4 Adaugă pastele, brânza și pătrunjelul, amestecă bine pentru a se unge uniform, ținând vasul pe foc. Brânza trebuie să se topească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar