Paste cu cârnați la cuptor

paste cu carnati la cuptor4 porții gata în 40 minute, 779 calorii per porție, 41 g grăsimi, 64 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pastelor

1 ardei gras roșu și 1 galben

1 vânătă, tăiată bucăți

1 dovlecel, tăiat bucăți

2 linguri ulei aromatizat cu usturoi

450 g cârnați proaspeți

300 g paste pene

2×340 g sos de paste cu busuioc și roșii

o mână de busuioc

125 g caș, rupt bucăți

Cum prepari pastele cu cârnați

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200˚C. Unge legumele cu uleiul aromatizat și așază-le în tavă. Scoate carnea din cârnați și modelează chifteluțe. Așază-le deasupra legumelor și dă la cuptor 20 minute.

2 Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge-le și pune-le din nou în vas și combină cu legumele rumenite, chifteluțele, sosul de paste și busuiocul. Potrivește de sare și piper și pune totul în tava de copt.

3 Presară deasupra cașul și dă la cuptor 15 minute. Servește cu busuioc proaspăt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar