Paste cu cârnați la cuptor
4 porții gata în 40 minute, 779 calorii per porție, 41 g grăsimi, 64 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării pastelor
1 ardei gras roșu și 1 galben
1 vânătă, tăiată bucăți
1 dovlecel, tăiat bucăți
2 linguri ulei aromatizat cu usturoi
450 g cârnați proaspeți
300 g paste pene
2×340 g sos de paste cu busuioc și roșii
o mână de busuioc
125 g caș, rupt bucăți
Cum prepari pastele cu cârnați
1 Încinge cuptorul la semnul 6/200˚C. Unge legumele cu uleiul aromatizat și așază-le în tavă. Scoate carnea din cârnați și modelează chifteluțe. Așază-le deasupra legumelor și dă la cuptor 20 minute.
2 Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge-le și pune-le din nou în vas și combină cu legumele rumenite, chifteluțele, sosul de paste și busuiocul. Potrivește de sare și piper și pune totul în tava de copt.
3 Presară deasupra cașul și dă la cuptor 15 minute. Servește cu busuioc proaspăt.