Macaroane la cuptor
4 porții gata în 15 minute, 800 calorii per porție, 38 g grăsimi, 79 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării macaroanelor la cuptor
– 350 g macaroane
– 8 felii costiță, ruptă
– 4 fire ceapă verde, tăiată felii
– 500 ml sos de brânză
– 2 linguri muștar cu boabe întregi
– 100 g cașcaval răzuit
– 6 roșii, tăiate în două
Cum prepari macaroanele la cuptor
1. Încinge grătarul la temperatura maximă. Într-un vas larg fierbe macaroanele în apă cu sare, conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. Între timp, prăjește costița într-un vas neaderent.
2. Scurge pastele de lichid și adaugă-le în vasul cu costița, împreună cu ceapa verde, sosul de brânză și muștarul. Încălzește bine și apoi toarnă într-un vas rezistent la cuptor. Presară cașcavalul și dă la grill până când se topește.
Nu ezita sa citesti aceste retete simple cu paste! Iti vor face viata mai usoara!
Sursa foto: 123rf.com