Paella cu fructe de mare

paella cu fructe de mare

4 porții gata în 25 minute, 641 calorii per porţie, 32 g grăsimi, 9 g carbohidraţi

Ingrediente necesare preparării paellei cu fructe de mare

160 g tăiat cuburi

2 căței de usturoi mari, zdrobit

Câteva fire de șofran, înmuiat în apă

1 lingură boia

1,2 kg rizoto cu mazăre și fasole verde, congelat

200 g amestec de fructe de mare

Zeama de la 1 lămâie

1 lingură pătrunjel prospăt, tocat

Cum prepari paella cu fructe de mare

1 Prăjește chorizo și apoi adaugă usturoiul, șofranul și boiaua. Fierbe 1 minut și apoi adaugă rizoto. Fierbe amestecând până când rizoto se decongelează complet și se încălzește.

2 Adaugă amestecul de fructe de mare, zeama de lămâie și pătrunjelul; potrivește gustul de sare și piper. Ţine pe foc până când aproape fierbe și servește cu pâine crocantă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar