(P) Tocăniță de vită la Crock Pot

Pentru o seară rece de toamnă, o tocăniță de vită caldă, plină de savoare este masa ideală. Îți recomandăm metoda slow cooking la Crock Pot – datorită conceptului revoluționar prin gătitul la temperaturi reduse se menţin în întregime nutrienţii în mancare si obţii în acest fel o mâncare sănătoasă și gustoasă. Te poți bucura de întreaga zi, fără a fi nevoie să stai în bucătărie și totuși, să te delectezi pe seară, cu o mâncare gustoasă, pregătită în casă. Nu trebuie sa fii bucătar profesionist ca să gătești mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele dorite și aparatul de gatit electric slow cooker CROCK-POT se ocupă de restul fără supraveghere.

Ingrediente

  • 3 cartofi mari tăiați cubulețe
  • 4 morcovi mari tăiați rondele
  • 800 grame carne de vită
  • 1 ceapă mare tocată
  • 5 linguri sos de soia
  • 1 linguriță boia iute
  • 1/2 linguriță piper
  • 4 linguri făină
  • 1 cană apă
  • 200 de grame sos de roșii
  • sare după gust

Mod de preparare

Se așază cartofii în Crock Pot.

Se pun peste ei morcovii, apoi carnea de vită. Peste ea se presară ceapa tocată mărunt.

Într-un bol se combină sosul de soia, sarea, boiaua, piperul și făina, se amestecă bine și sew toarnă peste ingredientele din Crock Pot.

Se combină apa și sucul de roșii și se toarnă și ele în Crock Pot.

Se gătește pe treapta Low timp de cinci ore.

Tu ce rețetă ai pregăti la Crock Pot? Gândește-te care este rețeta ta preferată și înscrie-te în concurs. Poți câștiga unul din cele trei slow-cooker-e Crock Pot sau unul din cele trei seturi formate din șorț de bucătărie și tocător.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar