(P) Cele mai gustoase sărbători sunt acasă

dr-oetker

Nu-i așa că orice casă miroase mai frumos de sărbători? Cu toții așteptăm cu drag simfonia unică de arome de care avem parte doar în preajma Crăciunului: mireasma cetinei de brad, parfumul intens al portocalelor și, desigur, mirosul delicios al prăjiturilor proaspăt scoase din cuptor, fără de care peisajul aromelor ar fi incomplet.

Pentru cei mulți dintre noi, sărbătorile sunt legate de familie, de cei dragi, de acasă. Dr. Oetker e de părere că prăjiturile miros mai gustos, se fac mai cu spor și se savurează și mai bine într-o casă nouă. De aceea, în cadrul promoției de iarnă „Casă, dulce casă!', premiul cel mare este un apartament în valoare de 50.000 Euro, în orașul câștigătorului.

Ingredientele pentru prăjituri și decorațiunile Dr. Oetker au acum ambalaj promoțional, ce include un cod unic de participare. În perioada 1 octombrie 2016 – 15 ianuarie 2017, cumpărătorii trimit codul prin SMS la 1878 (număr cu tarif normal în rețelele Vodafone, Orange și Telekom) sau pe oetker.ro și sunt înscriși automat în cursa pentru Marele Premiu și pentru sute de alte premii, acordate tot prin tragere la sorți:

– 107 premii zilnice: suport de tort sau set de tăvi de copt

– 15 premii săptămânale: robot de bucătărie sau mașină de făcut pâine

De asemenea, la trimiterea a 3 coduri unice pe parcursul promoției, primii 2500 de participanți primesc garantat calitatea de membru al Desert-Club Dr. Oetker, comunitatea iubitorilor de prăjiturit. Membrii Desert-Club beneficiază de două reviste Momente Dulci pe an și de produse și surprize de la Dr. Oetker.

Anul acesta, Dr. Oetker oferă unei familii șansa de a se bucura de aroma de sărbătoare într-o casă nouă! 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar