Negrese cu fructe și înghețată

negresa cu fructe si inghetata

2 porții gata în 1 oră 1,325 calorii per porţie

Ingrediente necesare negresei cu fructe și înghețată

115 g unt

90 g ciocolată amăruie, tocată

2 ouă

150 g fructe de pădure, decongelate

160 g zahăr tos

30 g cacao

50 g făină cu factor de creștere

2 linguri lapte

2 cupe înghețată de vanilie

Cum prepari negresa cu fructe și înghețată

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Topește ciocolata cu untul într-un vas la bain-marie și lasă deoparte. Când e rece încorporează ouăle, fructele și zahărul: apoi încorporează făina și cacaua și puțin lapte – dacă e nevoie.

2 Toarnă compoziția într-o formă pătrată de 20 cm tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 50 minute, până când se pătrunde incomplet, încât să rămână lipicioasă în interior. Servește cu o cupă de înghețată.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar