Negrese cu fructe și înghețată

negresa cu fructe si inghetata

2 porții gata în 1 oră 1,325 calorii per porţie

Ingrediente necesare negresei cu fructe și înghețată

115 g unt

90 g ciocolată amăruie, tocată

2 ouă

150 g fructe de pădure, decongelate

160 g zahăr tos

30 g cacao

50 g făină cu factor de creștere

2 linguri lapte

2 cupe înghețată de vanilie

Cum prepari negresa cu fructe și înghețată

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Topește ciocolata cu untul într-un vas la bain-marie și lasă deoparte. Când e rece încorporează ouăle, fructele și zahărul: apoi încorporează făina și cacaua și puțin lapte – dacă e nevoie.

2 Toarnă compoziția într-o formă pătrată de 20 cm tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor 50 minute, până când se pătrunde incomplet, încât să rămână lipicioasă în interior. Servește cu o cupă de înghețată.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar