Inele de caracatiță
2 porții, gata în 10 minute, 416 calorii per porţie
Ingrediente necesare preparării inelelor de caracatiță
300 g inele de caracatiță decongelate
3 linguri amidon
3 linguri mălai
1 linguriță piper roșu și negru, zdrobit plus roșu pentru presărat
Un praf de chilli
3 linguri ulei de floarea soarelui
Cum prepari inelele de caracatiță
1 Decongelează caracatița și usucă cu hârtie absorbantă. Într-o pungă de plastic combină amidonul, mălaiul, 1-2 lingurițe sare, piperul și chilli. Adaugă inelele și amestecă bine pentru a se tapeta uniform.
2 Încinge uleiul la temperatura maximă și prăjește inelele 1-2 minute pe fiecare parte, până când devin aurii și crocante. Lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă și apoi serveşte imediat presărate cu piper roșu zdrobit.
Sursa foto: 123rf.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar