Mușchi de vită cu sos de soia și ghimbir

Mușchi de vită cu sos de soia și ghimbir

Mușchiul de vită are un gust uimitor în combinație cu sosul de soia și ghimbir. Iată cum să prepari felul acesta:

vita-soia-ghimbir

* 8 porții * timp de preparare 1 h 40 min

INGREDIENTE

6 caței usturoi, zdrobiți

2 linguri ghimbir razuit

3 linguri coriandru macinat

1 lingura zahar

un praf chilli

2 linguri sos de soia

1 lingura ulei

1,5 kg muschi de vita

MOD DE PREPARARE

1 Preîncalzeste cuptorul la semnul 7/220 °C. Amesteca ingredientele uscate cu uleiul si sosul de soia si unge muschiul. Asaza-l în tava si da la cuptor 20 de minute. Redu temperatura la semnul 5/170 °C si lasa înca 1 ora daca vrei sa obții o friptura în sânge sau mai adauga 20 de minute pentru o friptura bine facuta.

2 Lasa apoi friptura sa stea 20 de minute înainte sa porționezi.

3 Prepara sosul: fierbe la foc mic 800 ml supa de vita cu 2 felii ghimbir, 3 fire patrunjel, 2 linguri sos de soia si 1 lingura sos de stridii. Adauga 2 linguri amidon dizolvat în apa rece. Fierbe la foc mic 3 minute. Adauga sos de soia si zeama de lamâie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar