Minitarte umplute cu fructe uscate

minitarte umplute cu fructe uscate

Gata în o oră și 30 minute, rezultă 22 bucăți, 220 calorii per porție, 12,5 g grăsimi, 23 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării minitartelor

90 g unt înmuiat la temperatura camerei

90 g zahăr tos

90 g migdale măcinate

30 g făină integrală

1 ou bătut

375 g aluat de tartă

400 g amestec de fructe deshidratate, miere și măr răzuit

Fulgi de migdale – opțional

Zahăr pudră pentru presărat

Cum prepari minitartele cu fructe uscate

1 Combină zahărul cu untul până când amestecul se deschide la culoare. Adaugă migdalele, făina, oul, amestecă și lasă deoparte.

2 Întinde aluatul într-o foaie subțire de 3 mm. Decupează discuri pentru formele mici de tartă. Adună tot aluatul căzut și remodelează până când epuizezi întreaga cantitate. Dă la rece în timp ce cuptorul se încinge la semnul 4/180°C.

3 Așază aluatul în forme și umple cu o linguriță de umplutură din amestecul de fructe și 2 lingurițe din amestecul cu migdale. Presară fulgii de migdale.

4 Dă la cuptor 35 minute, întorcând tava la jumătatea intervalului. Lasă să se răcorească 5 minute și apoi așază pe grătar metalic pentru a se răci complet. Presară zahăr pudră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar