Mini brioșe cu morcovi și fulgi de ovăz pentru micul-dejun

minibriose cu morcov si fulgi de ovaz

6 bucăți gata în 45 minute

Ingrediente necesare preparării brioșelor

50 g făină integrală

50 g fulgi de ovăz, plus pentru ornat

75 g zahăr tos

Un praf bicarbonat

1 linguriță praf de copt

½ scorțișoară măcinată

3 morcovi răzuiți

2 ouă

75 ml lapte

75 ml iaurt natur

50 g unt, tăiat cuburi

Cum prepari mini brioșele cu morcovi și fulgi de ovăz

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Tapetează cu hârtie de copt o formă specială de brioșe; modelează hârtia ca să se plieze perfect pe marginea găurilor din formă.

2 Într-un bol, combină făina, fulgii de ovăz, zahărul, bicarbonatul, praful de copt, scorțișoara și un praf de sare.

3 Într-o cană combina iaurtul, morcovul, ouăle și laptele. Adaugă peste ingredientele uscate și combină. Porționează în forme și presară fulgi de
ovăz. Dă la cuptor 30-35 min sau până când se pătrund și devin elastice la atingere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar