Macaroane cu brânză și pesmet dulce

Un desert care îmi amintește cu drag de copilărie. Iată cum îmi făcea bunica macoaroane cu branză și pesmet dulce!

macaroane-branza-pesmet

* 4 porții * timp de preparare 15 minute

INGREDIENTE

300 g macaroane

250 g brânză de vaci

2 linguri unt

2 cești pesmet

1 ceașcă de zahăr

1 linguriță scorțișoară

MOD DE PREPARARE

1. Pune macaroanele la fiert conform instrucțiunilor de pe pachet. După ce au fiert în întregime, scurge-le apoi adaugă untul și amestecă în macaroane până se topește.

2. Adaugă brânza de vaci și amestecă până se împrăștie uniform.

3. Într-un castron separat amestecă pesmetul cu zahărul și cu scorțișoara, apoi adaugă conținutul peste macaroane.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar