Legume verzi cu susan și usturoi

legume verzi cu susan si usturoi

8 porții gata în 10 minute, 63 calorii per porție, 4 g grăsimi, 3 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării legumelor verzi cu susan și usturoi

1 lingura ulei

300 g fasole verde

1 linguriță ulei de susan

2 căței de usturoi, zdrobit

4 buc pak choi – salata chinezeasca taiata sferturi

100 g mazare

1-2 linguri sos de soia

2 linguri ceapa caramelizata crocanta sau alune sarate

Cum prepari legumele verzi cu susan și usturoi

1 Într-un vas adânc (wok) încinge uleiul și prăjește amestecând continuu legumele verzi. Lasă-le deoparte.

2 Adaugă în vas uleiul de susan și usturoiul și amesteca. Adauga pak choi și mazarea și amesteca. Ține pe foc 1-2 min și apoi adauga fasolea, sosul de soia. Servește presarat cu ceapa crocanta.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar