Chilli con carne vegetarian
4 porții gata în 40 minute, 495 calorii per porție, 6 g grăsimi, 76 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării chilli con carne vegetarian
1 lingură ulei vegetal
1 ceapă, tocată
200 g dovleac de plăcintă, tocat
300 g granule de soia
2 lingurițe boia dulce
2 căței de usturoi, zdrobit
½ ardei galben, roșu și verde, tocat
400 ml supă limpede de legume
400 g roșii în suc – conservă
1 lingură oțet de vin
1 linguriță zahăr
200 g orez cu bobul lung
400 g fasole albă din conservă – scursă de lichid
Cum prepari chilli con carne vegetarian
1 Într-un vas larg încinge uleiul și prăjește ceapa și dovleacul timp de câteva minute, până când se înmoaie.
2 Adaugă granulele de soia, boiaua, usturoiul și prăjește câteva min. Adaugă ardeiul, supa de legume, roșiile, oțetul, zahărul și fierbe înăbușit 15 min.
3 Între timp, pune orezul într-un vas cu 500 ml apă. Acoperă vasul cu capac și lasă să fiarbă la foc mic 10 min, până când se pătrunde și lichidul se absoarbe.
4 Adaugă fasolea în sosul cu soia, amestecă și încălzește complet. Servește cu garnitură de orez.
Pentru a te ajuta şi cu alte idei pentru alimentaţia ta, îţi recomandăm câteva rețete vegetariene simple și delicioase.