Chilli con carne vegetarian

chilli con carne

4 porții gata în 40 minute, 495 calorii per porție, 6 g grăsimi, 76 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării chilli con carne vegetarian

1 lingură ulei vegetal

1 ceapă, tocată

200 g dovleac de plăcintă, tocat

300 g granule de soia

2 lingurițe boia dulce

2 căței de usturoi, zdrobit

½ ardei galben, roșu și verde, tocat

400 ml supă limpede de legume

400 g roșii în suc – conservă

1 lingură oțet de vin

1 linguriță zahăr

200 g orez cu bobul lung

400 g fasole albă din conservă – scursă de lichid

Cum prepari chilli con carne vegetarian

1 Într-un vas larg încinge uleiul și prăjește ceapa și dovleacul timp de câteva minute, până când se înmoaie.

2 Adaugă granulele de soia, boiaua, usturoiul și prăjește câteva min. Adaugă ardeiul, supa de legume, roșiile, oțetul, zahărul și fierbe înăbușit 15 min.

3 Între timp, pune orezul  într-un vas cu 500 ml apă. Acoperă vasul cu capac și lasă să fiarbă la foc mic 10 min, până când se pătrunde și lichidul se absoarbe.

4 Adaugă fasolea în sosul cu soia, amestecă și încălzește complet. Servește cu garnitură de orez.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar