Legume verzi cu muștar
Verdeața și muștarul pun în evidenţă gustul legumelor.
6 porții, gata în 10 minute
Ingrediente necesare rețetei cu legume verzi cu muștar
– 250 g fasole verde
– 150 g mazăre
– 1 linguriță muștar cu boabe întregi
– 1 lingură ulei de măsline
– 1 linguriță mărar, tocat
Cum se prepară legumele verzi cu muștar
Într-un vas pune fasolea și acoperă cu apă pe jumătate și fierbe 5 min. Adaugă mazărea și fierbe 1 min, până când se pătrunde și apoi scurge de lichid.
Pune din nou legumele în vas și adaugă uleiul, muștarul și verdeața. Lasă-le să se călească preț de 2-3 minute, după care stinge focul.
Poftă bună!
Vezi şi cum faci muștar de casă fără conservanți!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar