Budincă de ciocolată la cești

Ușor crocant la suprafață, dar fondant și cremos în interior – un desert irezistibil!

budinca de ciocolata la cesti

6 porții, gata în 30 minute, 651 calorii per porție, 46 g grăsimi, 50 g carbohidrați

Ce ingrediente folosești la budinca de ciocolată

200 g ciocolată amăruie ruptă bucăți

200 g unt ușor sărat

6 ouă

O linguriță esență de vanilie

150 g zahăr tos

2 linguri migdale sau alune măcinate

2 linguri făină integrală

Cum se prepară budinca

Încinge cuptorul la semnul 4/180 grade C. Pune ciocolata și untul într-un vas la bain marie. Când aproape s-au topit, amestecă și lasă deoparte să se răcească.

Între timp, bate ouăle, vanilia, zahărul și apoi încorporează făina, migdalele și ciocolata topită.

Porționează compoziția în 6 cești/forme rezistente la cuptor așezate pe tava de copt. Dă la cuptor 15 minute. Dacă prepari dinainte, păstrează la frigider și, înainte de a servi, dă la cuptor 3-4 minute.

Dacă îți este poftă de încă un desert de ciocolată, încearcă o delicioasă rețetă de amandina

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar