Iepure fraged cu bere
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2014/12/iepure-bere.jpg)
Berea este delicioasă când o folosești la prepararea bunătăților. Iată cum poți face un iepure fraged cu bere, perfect pentru ocazii speciale:
* 4 porții * timp de preparare 1 oră și 30 de minute
INGREDIENTE
un iepure de 1,5 kg
3 cepe
o cutie mica ciuperci
250 ml bere blonda
un cub concentrat de pui
200 ml apa
4 linguri ulei
2 linguri faina
sare și piper după gust
nucsoara
MOD DE PREPARARE
- Într-o cratița cu pereți înalți se încinge uleiul si se pune iepurele porționat la rumenit. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parți si apoi se scoate.
- Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile. Dupa ce ceapa s-a înmuiat, sepune faina, se amesteca energic si apoi se stinge cu concentratul de pui desfacut în apa. Se amesteca bine.
- Se lasa 5 minute sa se lege sosul, se adauga berea si apoi bucațile de carne.
- Se acopera si se lasa la fiert 45 de minute la foc mic.
O rețetă Libertatea pentru Femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar