Hribi gratinați
Ciupercile se prepară repede și în orice anotimp. Hribii sunt tare gustoși, iar dacă ești în căutarea unei cine rapide, îi poți gratina de îndată.
* 4-6 porții * timp de coacere 30 de minute
INGREDIENTE
750 g ciuperci
700 ml smântâna
2 oua si 3 galbenusuri
100 g bacon afumat
2 cepe mici
un cațel usturoi
1/2 legatura patrunjel
o crenguța cimbru
2 linguri ulei
25 g unt
sare și piper
MOD DE PREPARARE
- Într-o tigaie cu ulei încins se pun baconul taiat marunt si ciupercile feliate pe lung. Se lasa 5 minute.
- Când ciupercile se coloreaza, se adauga untul, ceapa taiata marunt, usturoiul si cimbrul. Se lasa 5 minute pe foc.
- Între timp, ouale întregi, galbenusurile, smântâna si patrunjelul se amesteca într-un castron si se potriveste gustul de sare si piper.
- Se pun ciupercile în doua vase mai mici sau unul mai mare, se toarna amestecul de oua si smântâna si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
O rețetă Libertatea pentru Femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar