Horoscopul lunar mai 2018: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018

Horoscopul lunar mai 2018 anticipează o lună agitată pentru majoritatea zodiilor. Schimbări, tulburări, riscuri și câștiguri pentru toată lumea. Abia spre capătul zodiacului se instalează calmul. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec indică o perioadă memorabilă. Soarele îți va aduce, ca de obicei, exuberanță și optimism. Planeta pitică Eris îți va fi și ea favorabilă.

În general, luna mai vine cu energie și cu o dinamică de excepție. Provocarea pentru tien este să găsești echilibrul între viața profesională și cea personală. Poziția nefavorabilă a lui Marte îl transformă dintr-un prieten al Zodiei Berbecului într-un șicanator. În general, caută să eviți riscurile de orice fel! Ține-te de planificările pe care le-ai făcut anterior, acționează cu mai mult curaj și vei ieși cu bine la capăt.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur este plin de evenimente importante. Venus și Luna te influențează în bine dar cu o intensitate amețitoare.

Vei avea parte de emoții puternice și de schimbări importante, așteptate sau neașteptate. Dar vei avea totodată și forța de a le face față. Este o perioadă în care ai ocazia să le arăți tuturor ce poți. Și, cu fiecare ocazie, să-ți consolidezi locul atât pe plan profesional cât și social. Pentru nativii înZodia Taurului prestigiul este la fel de important ca și stabilitatea.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni marcheaz[ apropierea lui Eris, un inamic obișnuit al Gemenilor. Numai că luna aceasta planeta pitică are alte intenții.

Mercur, patronul tradițional Zodiei Gemenilor , alături de Ceres, care-și revendică mai nou zodia, vor fi cu ochii pe Eris. Rezultanta va fi un vector pozitiv, îndreptat înainte. Schimbarea va fi la ordinea zilei și va fi una favorabilă, în măsura în care te vei adapta la nou.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac indică șansa de a schimba totul. Poți alege jumătatea de măsură, dar rezultatele vor fi și ele pe jumătate.

Planeta care îți crește potențialul, Jupiter, se află luna aceasta într-o poziție favorabilă pentru tine. De asemenea, Luna, patronul Zodiei Racului, va fi puternică și stabilă, contrar obiceiului. Este o perioadă în care poți recupera, poți repara, poți face ceea ce n-ai putut altă dată.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu indică un timp al câștigurilor condiționate. Pluto și Uranus îți oferă, dar nu-ți bagă și în traistă.

Începutul lunii pune în balanță: viața profesională și cea personală; dorința de a conduce și aspirațiile mai profunde. Și, nu în ultimul rând, solicitările familiale și nevoia ta de liniște. Și nu prea ai de ales, trebuie să le împaci pe toate. Altfel, vor fi consecințe.

Din punct de vedere al vieții personale, luna mai va fi incredibil de bună pentru nativii în Zodia Leului care sunt singuri. Iar din punct de vedere profesional, cei care sunt pe cont propriu vor fi cei mai câștigați. De asemenea, vor înflori activitățile de hobby, cele spirituale și educaționale. Vei fi cu atât mai câștigat cu cât, în perioadele de stagnare, ai reflectat, ai prospectat, ai planificat.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară pune accentul pe influența Lunii asupra semnelor de Pământ. Este o influență pozitivă luna aceasta.

Mercur, patronul tradițional al Zodiei Fecioarei, are și el o influență puternică luna aceasta. Acest lucru va compensa tumultul emoțional pe care îl va resimți Fecioara sub influența Lunii. Emoțiile vor fi mai degrabă constructive și se vor manifesta printr-o intuiție bogată. Este foarte utilă intuiția luna aceasta pentru că vei trece prin situații neașteptate, în care nu vei mai avea timp să decizi pe cale rațională. Nu vor fi situații dramatice, dar planurile tale vor fi date peste cap și va trebui să decizi repede ce se poate amâna.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță atrage atenția asupra lui Saturn și a impulsivității pe care o provoacă. Planificarea atentă este obligatorie luna aceasta.

Atunci când ești sub influența lui Saturn, simți impulsul de a acționa înainte de a-ți fundamenta acțiunea. Trebuie să ai asta în vedere și să te reții puțin înainte, ca să nu greșești. Altfel, echilibrul atât de important pentru cei născuți în Zodia Balanței se va clătina serios.

Mercur este, de asemenea, într-o sferă influentă în luna mai. Asta înseamnă că luna aceasta este mai ales despre muncă. Vei avea de luat decizii și ar fi bine să fie luate în mod responsabil. Cât despre relațiile personale, este bine fie să lași lucrurile așa cum sunt, fie să le lași să evolueze de la sine.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion este cât se poate de optimist. Uranus, patronul zodiei se află într-o poziție privilegiată.

În plus, Mercur este îndrumătorul semnelor de Apă, iar asta disciplinează emoțiile Scorpionilor. Pentru că, în perioada care ormează, autocontrolul este foarte important pentru ceri născuți în Zodia Scorpionului. Multe situații se vor rezolva într-o manieră ambiguă, fără rezultate care să se vadă pe moment. Nu este motiv de panică, depresie sau alte emoții negative.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător avertizează, luna aceasta, semnele de Foc sunt pe cont propriu. Nu există o planetă care să le influențeze pe toate.

În schimb, planeta pitică Eris, care are atribuții de coordonare a Zodiei Săgetătorului, va fi la datorie. Ai tot ce-ți trebuie ca să înaintezi, dar nu-ți forța norocul! Profită de faptul că Mercur, principalul tău oponent, nu este suficient de puternic ca să te țină pe loc. Este, totuși, capabil să-ți pună niște bețe în roate, așa că fii cu ochii în patru! Este doar o posibilitate, dar poate deveni realitate la o greșeală din partea ta.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn anticipează o perioadă calmă și destul de promițătoare. Planeta care va guverna semnele de Pământ va fi Luna, care va fi mai prietenoasă cu tine ca de obicei.

Nu și se va da totul pe tavă luna aceasta, dar, cu siguranță, fiecare efort îți va fi răsplătit. Ceea ce nu se întâmplă întotdeauna, nu-i așa? Luna mai este o perioadă potrivită pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele în diverse domenii și pentru a căpăta noi abilități. Poate vei dobândi un nou hobby sau poate vei redescoperi unul de mult uitat.

Pentru majoritatea semnelor, luna mai va fi una foarte dinamică. S-ar putea ca, în primele zile ale lunii, să te dezamăgească faptul că ție nu ți se întâmplă nimic deosebit. Apoi, când ceilalți vor fi agitați, stresați sau chiar speriați, tu vei fi cel sigur pe situație la care vor apela. Vei rezolva problemele cu calm și competență, așa cum îi stă în fire cuiva născut în Zodia Capricornului.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Vărsător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Vărsător apreciază că, luna aceasta, focusul va fi pe sfera profesională. În plan personal, nu se va întâmpla mare lucru.

Soarele este, de obicei, responsabil pentru declinul tău. De data aceasta, însă, va acționa în favoarea ta. Mercur, responsailul cu soarta semnelor de Aer, te va ajuta și el. De aceea, majoritatea circumstanțelor favorabile se vor concentra în sfera financiară pentru Zodia Vărsătorului.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești anticipează o poziție avantajoasă din toate punctele de vedere, sub protecția lui Venus. Cu experiențe interesante și cu progrese neașteptate.

Venus, planeta protectoare, va avea grijă ca, luna aceasta, nativii din Zodia Peștilor să nu se plictisească. Pe plan personal, vor fi solicitați pentru sprijin moral și ajutor practic. Peștii se vor tezi prinși în agitația altora și nu va fi altă cale de scăpare, decât să pună umărul la reinstalarea calmului.

Află previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop