Horoscopul lunar mai 2018 pentru Fecioară: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară pune accentul pe influența Lunii asupra semnelor de Pământ. Este o influență pozitivă luna aceasta. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară

Mercur, patronul tradițional al Zodiei Fecioarei, are și el o influență puternică luna aceasta. Acest lucru va compensa tumultul emoțional pe care îl va resimți Fecioara sub influența Lunii. Emoțiile vor fi mai degrabă constructive și se vor manifesta printr-o intuiție bogată. Este foarte utilă intuiția luna aceasta pentru că vei trece prin situații neașteptate, în care nu vei mai avea timp să decizi pe cale rațională. Nu vor fi situații dramatice, dar planurile tale vor fi date peste cap și va trebui să decizi repede ce se poate amâna.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară: CARIERĂ

Este posibil să apară din senin un prilej de a câștiga un venit suplimentar. În primul rând, trebuie să ții secret acest proiect. În al doilea rând, dacă ceva nu-ți sună bine, nu te băga. Există un risc, nu unul foarte mare, dar e posibil să stârnești niște valuri pe care nu ți le dorești. Luna este cea care îți va arăta ascunzișurile afacerii și te va ajuta să decizi corect.

Dacă ești angajat, ceea ce ai de îmbunătățit luna aceasta este relația cu șefii. Uită luna aceasta motivele de nemulțumire și apucă din zbor șansa care ți se oferă. Îmbunătățirile de perspectivă lasă-le pentru luna viitoare. Nu te băga pentru alții: nici ei nu și-ar risca situația pentru tine.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna aceasta, familia și prietenii capătă o importanță deosebită, inclusiv în sfera profesională. Ceea ce ai de realizat vei realiza doar cu sprijinul lor. Direct sau indirect, vei prinde niște ponturi care îți vor folosi în muncă.

Dacă ești în cursul construirii unei relații, nu-ți ascunde slăbiciunile, dar nici nu le scoate foarte tare în evidență. Nu uita că ești tentat să le exagerezi. Nu înfrunta direct situațiile care nu-ți sunt confortabile. Ai mai multe șanse să te instalezi confortabil în viața ta dacă o iei mai pe ocolite.

Dacă ești într-o relație stabilă sau ai o familie a ta, luna aceasta trebuie să vă faceți rost de o mică vacanță și să plecați undeva împreună. Este nevoie de mai multă acțiune și mai puțină gândire.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Fecioară: SĂNĂTATE

Nu sunt motive de îngrijorare luna aceasta. Ești în echilibru co toate funcțiile organismului. Este momentul să treci pe zarzavaturi, pe verdeață cât mai multă, salată și brânzeturi de tot felul. Lasă carnea deoparte măcar trei zile pe săptămână. Această dietă te va ajuta să mai elimini din toxine și să dai un ritm vioi digestiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop