Horoscopul lunar mai 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn anticipează o perioadă calmă și destul de promițătoare. Planeta care va guverna semnele de Pământ va fi Luna, care va fi mai prietenoasă cu tine ca de obicei. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn

Nu și se va da totul pe tavă luna aceasta, dar, cu siguranță, fiecare effort îți va fi răsplătit. Ceea ce nu se întâmplă întotdeauna, nu-i așa? Luna mai este o perioadă potrivită pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele în diverse domenii și pentru a căpăta noi abilități. Poate vei dobândi un nou hobby sau poate vei redescoperi unul de mult uitat.

Pentru majoritatea semnelor, luna mai va fi una foarte dinamică. S-ar putea ca, în primele zile ale lunii, să te dezamăgească faptul că ție nu ți se întâmplă nimic deosebit. Apoi, când ceilalți vor fi agitați, stresați sau chiar speriați, tu vei fi cel sigur pe situație la care vor apela. Vei rezolva problemele cu calm și competență, așa cum îi stă în fire cuiva născut în Zodia Capricornului.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn: CARIERĂ

Dacă ești într-o poziție de conducere sau dacă ai propria afacere, nu fi prea aspru cu cei din subordinea ta. Nu toată lumea este aqtât de cerebrală cum este Capricornul. În plus, tu beneficiezi de un moment de calm și echilibru de care nu beneficiază aproape nimeni luna aceasta. Semnele de Apă sunt ușor isterice; semnele de Foc sunt furioase; semnele de Aer sunt confuze și… aeriene.

Profită de perioada favorabilă și pune în aplicare planurile aflate în așteptare. Extinde-ți afacerea, susține examenul amânat, înscrie-te la cursul pe care îți dorești să-l faci. Inițiază discuția impoortantă la care te tot gândești. Este preferabil să o porți cu un nativ într-un semn de Aer – o să-l poți face să fie atent la tine. Celelalte semne, însă, sunt mai dificil de menținut într-un dialog echilibrat.

Totodată, așteaptă-te să ți se ceară să sprijini pe cineva nou angajat, să dai sfaturi și să-ți asumi coordonarea unor operații. De regulă ești cel pe care toată lumea se bazează, dar luna aceasta, într-o mare agitată, vei fi ca un far călăuzitor.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Senzualitate calmă – așa s-ar putea descrie viața ta de cuplu luna aceasta. Nu se întrevăd drame, conflicte sau alte evenimente neplăcute. Calmul tău va fi o sursă de inspirație și siguranță pentru partener. Nu bagateliza frământările care-i strică somnul. Ca să-l liniștești, arată-I, pur și simplu, soluția.

Familia va fi și ea mai liniștită în perioada care urmează. Nu va mai trebui să rezolvi tu ceea ce încurcă ei. Vor fi răgazuri plăcute seara și în weekenduri. Fiecare își va vedea liniștit de ale lui și totuși vă veți simți profund conectați.

Dacă nu ești într-o relație, nici nu vei simți nevoia imperioasă de a fi. Mai degrabă vei gusta compania cuiva la fel de liniștit și de echilibrat ca și tine. Dacă de aici se va trece la modul romantic, va fi bine venit, dar fără gesturi și emoții excesive. Bucură-te de această perioadă pe care ți-o vei aminti mereu cu plăcere.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Capricorn: SĂNĂTATE

Sănătatea ta va fi și ea bună. Afecțiunile cronice, dacă există, te vor lăsa în pace toată luna. Poate este și meritul tău, pentru că nu vei comite niciun fel de excese și imprudențe. Încearcă o dietă mai bogată în vegetale și mai săracă în carne și dulciuri. O să-ți prindă bine și o să te pregătească pentru perioade mai agitate din viitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop