Horoscopul lunar mai 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță atrage atenția asupra lui Saturn și a impulsivității pe care o provoacă. Planificarea atentă este obligatorie luna aceasta. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță

Atunci când ești sub influența lui Saturn, simți impulsul de a acționa înainte de a-ți fundamenta acțiunea. Trebuie să ai asta în vedere și să te reții puțin înainte, ca să nu greșești. Altfel, echilibrul atât de important pentru cei născuți în Zodia Balanței
se va clătina serios.

Mercur este, de asemenea, într-o sferă influentă în luna mai. Asta înseamnă că luna aceasta este mai ales despre muncă. Vei avea de luat decizii și ar fi bine să fie luate în mod responsabil. Cât despre relațiile personale, este bine fie să lași lucrurile așa cum sunt, fie să le lași să evolueze de la sine.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță: CARIERĂ

Luna aceasta, nu ți se dă mult răgaz de analiză. Dacă vezi o oportunitate de dezvoltare a propriei afaceri sau de dezvoltare a unui proiect, acționează imediat. Nu atât cât să te legi la cap, dar cât să te lămurești despre ce-I vorba și să pui un picior în barcă. Poate merge, poate e bine – trebuie să fii acolo când demarează.

Succesul tău, luna aceasta, se bazează mai ales pe acțiunea independentă. Nu trebuie să-ți dezvălui oricui intențiile și nici să stai după deciziile altora. Acționează după propriile planuri, altfel pierzi startul și nu mai acționezi deloc. Dar fă asta cu prudență! Nu încălca autoritatea șefilor și nu abandona ceva ce se așteaptă de la tine.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Viața romantică s-ar putea să producă niște surprize, mai ales celor care nu sunt foarte activi în această privință. Chiar dacă nu ai în vedere o anumită relație, nu ai motive nici să-ți interzici orice preocupare în acest sens.

Dacă ai pe cineva important în viața ta dar te bate gândul să faci o schimbare, deocamdată amână. Nu este un moment favorabil marilor schimbări. Nu vei face decât să produci regrete pentru toată lumea.

Dacă nu ești într-o relație serioasă, probabil că te vei simți tentat să întreprinzi niște acțiuni interesante. Mișcările tale îndrăznețe s-ar putea dovedi săbii cu două tăișuri. Pe de o parte, s-ar putea să te alegi cu ceva nou. Pe de alta, s-ar putea să pierzi ceva mai valoros decât ceea ce ai câștigat. Deci, gândește-te bine.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Balanță: SĂNĂTATE

Saturn te îndeamnă la excese și la încălcarea unor interdicții. Din acest motiv riști tot felul de indispoziții. Indigestii sau mahmureală, oboseală excesivă sau diverse accidente – toate, pe fondul imprudenței. În principiu, starea sănătății tale este una bună în luna mai. Depinde de tine să rămână așa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop