Horoscopul lunar mai 2018 pentru Rac: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac indică șansa de a schimba totul. Poți alege jumătatea de măsură, dar rezultatele vor fi și ele pe jumătate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac

Planeta care îți crește potențialul, Jupiter, se află luna aceasta într-o poziție favorabilă pentru tine. De asemenea, Luna, patronul Zodiei Racului, va fi puternică și stabilă, contrar obiceiului. Este o perioadă în care poți recupera, poți repara, poți face ceea ce n-ai putut altă dată.

Pe de altă parte, te vei trezi într-o situație dificilă care seamă nă cu multe altele din trecut. Înseamnă că repeți o greșeală. Verifică exact în punctul pe care ești cel mai sigur. Acolo trebuie să încerci să procedezi altfel. Pentru o perspectivă detașată, merită să te consulți cu cineva din afara contextului – din afara casei sau din afara jobului, după caz

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac: CARIERĂ

Luna mai nu vine cu surprize prea mari. Nu pentru că nu se mai schimbă nimic, ci pentru că ești capabil să prevezi aproape orice și nimic nu te mai ia prin surprindere. Ai observat deja trendul la locul tău de muncă, te-ai prins ce-I poate pielea fiecăruia și ce urmărește fiecare. Luna mai nu te va mai prinde cu garda jos.

O promovare este puțin probabilă în această perioadă tulbure. Dar ai posibilitatea să-ți consolidezi și chiar să-ți îmbunătățești situația profesională. Și, deloc neglijabil, ai șansa de a câștiga mai mult. Fii pe fază la orice proiect adiacent.

Dacă ai în gând să-ți schimbi jobul, luna mai este favorabilă. Ceea ce întreprinzi luna aceasta are mari șanse de succes dar și o doză de risc. Un timp, dacă ai posibilitatea, ar fi bine să poți duce în paralel ambele joburi.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Acesta este terenul pe care se aplică cel mai bine recomandarea de a revizui unele lucruri din trecut. Vei avea șansa și abilitatea de a repara relații stricate sau doar răcite. Vei regăsi pe cineva care va face din nou parte din viața ta. Poate să fie vorba despre un prieten, despre un colaborator sau chiar despre o relație romantică. Pentru Racii familiști, povestea de mai sus se poate traduce prin repararea relației cu o rudă.

Dacă ajungi într-o opoziție de interese sau într-o diferență radicală de opinie cu o cunoștință, fii conciliant! Nu duce disputa prea departe și, în orice caz, nu face afirmații tranșante. Cu persoana aceea te vei mai întâlni și încă într-o ipostază delicată. Interesul tău este ca acum să lași loc de bună ziua.

Dacă nu ești într-o relație, luna mai va fi o lună bună pentru a te desprinde de trecut. Ceea ce te apasă se va transforma într-o experiență din care ai învățat ceva și atât. Vei simți eliberare și vei începe din nou să-I observi pe cei din jur. Printre ei s-ar putea afla cineva interesant.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Rac: SĂNĂTATE

Dacă ai o afecțiune cronică, aceasta te va supăra acum mai mult ca de obicei. Respectă cu strictețe indicațiile medicului. Dacă ai suferit în trecut o fractură sau o entorsă, membrul respectiv va fi mai sensibil și mai stângaci. Este preferabil să nu-l expui la eforturi deosebite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop