Horoscopul lunar mai 2018 pentru Pești: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești anticipează o poziție avantajoasă din toate punctele de vedere, sub protecția lui Venus. Cu experiențe interesante și cu progrese neașteptate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești

Venus, planeta protectoare, va avea grijă ca, luna aceasta, nativii din Zodia Peștilor să nu se plictisească. Pe plan personal, vor fi solicitați pentru sprijin moral și ajutor practic. Peștii se vor tezi prinși în agitația altora și nu va fi altă cale de scăpare, decât să pună umărul la reinstalarea calmului.

Cheltuielile vor tinde să scape puțin de sub control, dar nu din cauze inevitabile. Este suficient să-ți tragi singur semnalul de alrmă și să te oprești din cheltuit. Este mult mai indicat să investești în ceva, pentru că este un moment favorabil. Investițiile pe care le faci acum vor da roade la timpul potrivit.

Ești înclinat luna aceasta să stai prea mult pe gânduri, să analizezi și să te autoanalizezi. Concluziile vor veni târziu și îți vor da perspective neatrăgătoare. Mai bine alege acțiunea și nu scăpa momentul potrivit pentru fiecare inițiativă.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești: CARIERĂ

Dacă ai o afacere proprie, investește în ea. Altfel, banii se duc repede și nu te alegi cu nimic. Este o perioadă favorabilă pentru investiții profitabile. Este important să lași la o parte vanitatea atunci când scoți bani din buzunar. Ești tentat să dai cât nu face, doar ca să spui că ai cumpărat „cel mai cel' lucru de pe piață.

Dacă ești angajat, probabil că treci printr-o perioadă de îndoieli și nemulțumire. Aici, da, ți-ar prinde bine un moment de analiză. Este posibil ca frustrările să vină din tine și să nu se datoreze mediului. Ai putea încerca mici schimbări în rutina de lucru, astfel încât să faci aceleași lucruri, dar într-un mod mai plăcut. Dacă ceva îți vine peste mână, fă așa cum simți tu, după propria metodă. Însă nu face caz de asta și nu atrage foarte tare atenția asupra ta.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nu se petrec schimbări fundamentale pe plan personal. Dacă nu ești într-o relație, se pare că nu aceasta este în luna în care îți vei găsi perechea. Cel puțin nu vei ajunge să-ți dai seama că ai găsit-o. Important este să lași lucrurile să meargă de la sine, să ieși, să comunici, să cunoști oameni. Relaxează-te și nu lăsa să se vadă vreo nerăbdare.

Dacă ești într-o relație de durată, vei simți luna aceasta o îmbunătățire lentă dar sigură a relației. Ceva mai multă coeziune, ceva mai multă încredere și ceva mai mult calm va fi între voi. Același lucru este valabil și pentru cei care au o familie. Cei din casă vor fi mai liniștiți ca de obicei. Fiecare se va adânci în propriile preocupări și vă veți da unii altora spațiu de respirație. Cu atât mai plăcut este atunci când vă reuniți și, slavă Domnului, nu aveți nimic să vă reproșați unii altora.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Pești: SĂNĂTATE

Mici probleme cu articulațiile, cu mușchii sau cu tendoane vor apărea pe parcursul lunii. Cel mai probabil, din cauza imobilizării îndelungate, a lipsei de exercițiu fizic. Posibil să fi sărăcit rezervele de magneziu din organism și să fie la mijloc și o ușoară anemie. Reglează-le mai degrabnă din alimentație. Nu lua suplimente alimentare decât dacă medicul crede de cuviință.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop