Horoscopul lunar mai 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni marchează apropierea lui Eris, un inamic obișnuit al Gemenilor. Numai că luna aceasta planeta pitică are alte intenții. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni

Mercur, patronul tradițional Zodiei Gemenilor , alături de Ceres, care-și revendică mai nou zodia, vor fi cu ochii pe Eris. Rezultanta va fi un vector pozitiv, îndreptat înainte. Schimbarea va fi la ordinea zilei și va fi una favorabilă, în măsura în care te vei adapta la nou.

Gemenii nu au meteahna conservatorismului, dar, de data aceasta, schimbarea va fi mare și neașteptată.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni: CARIERĂ

Pe ansamblu, anul 2018 este unul bun pentru cariera ta. Luna mai, însă, face parte din perioada de pregătire a rezultatelor bune. Adică, luna aceasta va marca încă un start în alt proiect sau în altă direcție paralelă cu cele anterioare.

Să renunța la câte ceva din tot acest ansamblu solicitant? Așa pare logic și tentația e mare. Însă nimic nu e sigur și nimic nu e suficient. Până la clarificarea completă ar fi bine să poți merge cu toate deodată. Iar clarificarea va veni abia la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relațiile private, Gemenii își cam pierd răbdarea luna aceasta. Presiunea din sfera profesională se extinde și în cea personală, ceea ce este păgubos și nedrept. Ai mare nevoie de susținerea partenerului, a familiei și a prietenilor. Deci nu lăsa emoțiile negative să se interpună între tine și ei.

Relațiile sociale și de prietenie vor fi tulburate cumva din afară. Pe de o parte, oameni pe care contezi te vor lăsa baltă. Pe de altă parte, vei primi sprijin important de la cine nu te aștepți. Și, ca și cum n-ai avea destul de lucru, ți se vor oferi noi deschideri.

Gemenii singuri au cele mai mari șanse din tot zodiacul să-și întâlnească luna aceasta adevărata iubire. Dar șanse mari au și cei care sunt deja într-o relație sau căsătoriți. Aceasta, în caz că partenerul lor nu este tocmai perechea ideală. Așadar, urmează niște tulburări.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Gemeni: SĂNĂTATE

Căldura începe să-și spună cuvântul. Ca de obicei, Gemenii au probleme cu organele pereche și cu membrele. Picioarele umflate vor fi o problemă. De asemenea, rinichii, care vor deveni leneși și vor procesa greu. Pentru ambele cazuri, hidratarea este primul remediu. Cât mai puțină sare, cât mai multă apă și, din când în când, ceaiuri de soc și merișor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop