Horoscopul lunar mai 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec indică o perioadă memorabilă. Soarele îți va aduce, ca de obicei, exuberanță și optimism. Planeta pitică Eris îți va fi și ea favorabilă. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec

În general, luna mai vine cu energie și cu o dinamică de excepție. Provocarea pentru tien este să găsești echilibrul între viața profesională și cea personală. Poziția nefavorabilă a lui Marte îl transformă dintr-un prieten al Zodiei Berbecului într-un șicanator. În general, caută să eviți riscurile de orice fel! Ține-te de planificările pe care le-ai făcut anterior, acționează cu mai mult curaj și vei ieși cu bine la capăt.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec: CARIERĂ

Dacă ai oameni în subordine, este timpul să-ți arăți… coarnele față de ei. Ai avut multe cap, le-ai acordat încredere și ei au început să-și ia nasul la purtare. Este posibil ca unii să te și sape, abuzând de buna ta credință.

Cu banii vei sta bine luna aceasta. Trebuie, doar, să fii pe fază la niște oportunități de a economisi, de a scăpa de niște cheltuieli neproductive.

În jurul tău apele sunt tulburi și agitate. Ca să-ți fie bine și să treci nevătămat prin furtună, trebuie să faci apel din plin la abilitățile tale sociale. Toți trebuie să aibă impresia că le ești prieten devotat. Păstrează pentru tine ceea ce gândești cu adevărat. Nu te confesa nimănui la muncă pentru că fiecare face tot ce poate ca să-și salveze pielea. Vor recurge inclusiv la trădare.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nativii din prima jumătate a zodiei vor rezolva cu mai multă ușurință problemele apărute în cuplu. Ceilalți tind să se complice și să aleagă căi ocolite de negociere în relații.

Berbecii singuri vor avea o perioadă de răgaz și de autoanaliză care îi va duce la niște concluzii utile. Contemplând relațiile altora își vor da seama ce-și doresc și ce nu-și doresc de la o relație proprie.

Pe analiză și contemplare se bazează și viața de familie a Berbecului luna aceasta. Temperamentul obișnuit al acestei zodii trebuie ținut puțin în frâu. Toate conflictele care apar au câte un motiv care nu este greu de identificat. Și, bineînțeles, de rezolvat. Întreabă, ascultă, mediază, negociază.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Berbec: SĂNĂTATE

Agitația și programul dezechilibrat te vor face să-ți neglijezi mesele zilnice. Dacă ai amețeli, slăbiciune, stări de leșin, aceasta s-ar putea să fie cauza. Dar nu strică să-ți faci analizele anuale pentru că, în perioada care urmează, pentru Berbec, există și riscul de anemie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop