Horoscopul lunar mai 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător avertizează, luna aceasta, semnele de Foc sunt pe cont propriu. Nu există o planetă care să le influențeze pe toate. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător

În schimb, planeta pitică Eris, care are atribuții de coordonare a Zodiei Săgetătorului, va fi la datorie. Ai tot ce-ți trebuie ca să înaintezi, dar nu-ți forța norocul! Profită de faptul că Mercur, principalul tău oponent, nu este suficient de puternic ca să te țină pe loc. Este, totuși, capabil să-ți pună niște bețe în roate, așa că fii cu ochii în patru! Este doar o posibilitate, dar poate deveni realitate la o greșeală din partea ta.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător: CARIERĂ

Domeniul profesional îți va solicita cea mai mare parte din atenție și energie. Apele sunt cam agitate în această perioadă și te vor pune la încercare. Nu te lăsa dominat de emoții și nu recurge la cuvinte tari! Dacă reușești să-ți ții demonii în frâu, luna mai nu va fi chiar așa de rea. Îți vei îndeplini obiective importante, sau, cel puțin, vei pune niște baze solide.

Dacă lucrezi, sub o formă sau alta, într-o echipă, nu le da coechipierilor motive să-ți pună în discuție activitatea. Fă ceea ce ține de tine cu maximă seriozitate. Semnele de Apă au ceva cu tine luna aceasta, probabil pentru că nu ai chef să le cauți în coarne, așa cum își doresc. Nu-ți etala superioritatea, pentru că te vor urî și fricțiunile se vor transforma în lucrături urâte, pe la spate.

Dacă ai propria afacere, trebuie să te gândești puțin mai mult la cei care muncesc pentru tine. Dacă nu ai cum să le faci viața mai ușoară din punct de vedere al banilor, măcar poartă-te blând și atent. Vor aprecia asta, pentru că Săgetătorul are un stil aparte de a fi drăguț.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Caută să fii activ în privința dragostei. Dacă ești singur, vei avea succes, indiferent ce nebunie ai face și ce aiureli ai vorbi. Caută să profiți de asta, fixându-ți din capul locului pe cine vrei să cucerești și în ce scop. Chiar dacă nu te-ai hotărât că vrei să începi o relație serioasă, netezește-ți calea, că poate te hotărăști mai târziu.

Nu-ți pune într-o situație riscantă relațiile serioase – inclusiv pe cele de prietenie. Fiind cu emoțiile oarecum surescitate, este posibil să faci gesturi sau să spui cuvinte care vor deranja. Pe moment, nu-ți pasă. Dar îți va păsa când te vei calma și îți vei da seama ce ai făcut.

Dacă ești familist, nu uita lucrul ăsta. Nu lua decizii care-I privesc și pe ai tăi fără să-I consulți. Mai spune-le din când în când ce mai faci și cum te simți. Dacă n-ai starea necesară pentru o scurtă vacanță împreună, cel puțin asigură-te că iei cina în familie de câteva ori pe săptămână.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Săgetător: SĂNĂTATE

Nu sunt motive de îngrijorare pentru sănătatea ta, în afară de cazul în care vei crea tu asemenea motive. În luna mai, impulsivitatea și neglijența care te caracterizează își vor lua tributul din sănătatea ta. Dacă vei neglija să mănânci și vei abuza în schimb de cafea, alcool, tutun sau dulciuri, stomacul se va supăra și somnul va avea de suferit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop