Horoscopul lunar mai 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Vărsător

Horoscopul lunar mai 2018 penru Vărsător apreciază că, luna aceasta, focusul va fi pe sfera profesională. În plan personal, nu se va întâmpla mare lucru. Află previziunile complete!

Soarele este, de obicei, responsabil pentru declinul tău. De data aceasta, însă, va acționa în favoarea ta. Mercur, responsailul cu soarta semnelor de Aer, te va ajuta și el. De aceea, majoritatea circumstanțelor favorabile se vor concentra în sfera financiară pentru Zodia Vărsătorului.

Luna aceasta vei avea abilitatea de a-ți gestiona judicios energia fără a risipi acolo unde nu merită. Totuși, nu trebuie neglijate cu totul nici ale domenii care, deocamdată, nu produc. În viitor, asta te-ar putea costa.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Vărsător: CARIERĂ

Chiar dacă ai promisiunea că lucrurile vor merge bine pe plan profesional, nu trebuie să riști inutil. Da, este indicat să semnezi contracte noi și să începi noi proiecte, dar nu renunța complet la cele vechi. Riscul calculat, bazat pe un coeficient ridicat de încredere – aceasta este rețeta succesului. Și se pare că, dacă îți propui, vei reuși. Aceste avertismente sunt valabile în special pentru cei care au afacere proprie sau sunt liber profesioniști.

Dacă muncești într-o echipă, nu te baza foarte tare pe ceilalți. Ceea ce vrei să fie bine făcut, fă tu cu mâna ta ca să fii mai sigur. Oamenii în jur sunt preocupăți de zvonurile de schimbare, se tem și se preocupă mai mult de propria siguranță. Desigur, nu toți înțeleg așa cum înțelege Vărsătorul siguranța. Pentru Vărsător, a fi în siguranță înseamnă a avea tot timpul două-trei idei de rezervă.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În mai, dragostea nu este o prioritate pentru Vărsător. Luna aceasta, prin relații, Vărsătorul înțelege mai ales relații profesionale și reuniuni de afaceri. Este perfect, pentru că familia este în pace și echilibru iar relația de cuplu se alimentează din încredere și sprijin reciproc.

Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta te vei concentra mai mult pe prietenie și pe cunoștințele cu influență. Ieșirile vor fi mai puțin zgomotoase ca în alte dăți. Vei întâlni oameni cu pasiuni comune, în cadrul unor cursuri sau în practicarea unor hobbyuri. Nu este exclus ca de aici să se lege o relație romantică, dar startul va fi lent, calm, sub control.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Vărsător: SĂNĂTATE

Dacă ceva te va deranja luna aceasta, va fi o doză de somnolență care se va instala de obicei în cursul dupăamiezii. Nu vei fi foarte interesat de efortul fizic. Este posibil să suferi de o ușoară anemie. Cel mai bine aceasta se remediază cu multă verdeață și cu un pahar de vin roșu băut spre seară. În rest, nimic notabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop