Horoscopul lunar mai 2018 pentru Leu: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu indică un timp al câștigurilor condiționate. Pluto și Uranus îți oferă, dar nu-ți bagă și în traistă. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu

Începutul lunii pune în balanță: viața profesională și cea personală; dorința de a conduce și aspirațiile mai profunde. Și, nu în ultimul rând, solicitările familiale și nevoia ta de liniște. Și nu prea ai de ales, trebuie să le împaci pe toate. Altfel, vor fi consecințe.

Din punct de vedere al vieții personale, luna mai va fi incredibil de bună pentru nativii în Zodia Leului care sunt singuri. Iar din punct de vedere profesional, cei care sunt pe cont propriu vor fi cei mai câștigați. De asemenea, vor înflori activitățile de hobby, cele spirituale și educaționale. Vei fi cu atât mai câștigat cu cât, în perioadele de stagnare, ai reflectat, ai prospectat, ai planificat.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu: CARIERĂ

Așadar, ferice de Leul care este întreprinzător fără asociați sau liber profesionist! Acesta nu va trebui să explice nimănui raționamentele lui încâlcite și deciziile spontane. Va risca și va câștiga. Își va pune în aplicare idei vechi, până nu demult, neclare și nefundamentate. În luna mai, va avea curajul și claritatea să-și valorifice întregul potențial.

Mult mai complicată va fi viața Leilor angajați într-o companie sau instituție. Aceștia vor fi toată luna în pragul conflictului, ba cu șefii, ba cu colegii, ba cu subalternii. Leul are idei, are viziune, are curaj dar n-are răbdare să explice. Furia îl va trăda în câteva împrejurări. Acesta este cel mai serios avertisment pentru luna mai.

Sprijinul și inspirația îi pot veni Leului de la nativi în celelalte două zofii de Foc: Săgetători și Berbeci. Între aceste trei zodii, comunicarea este exclusivistă și se bazează pe o acceptare reciprocă necondiționată. De asemenea, Gemenii care sunt suficient de diplomați și abili în comunicare vor fi agreați în preajma Leului. Cu semnele de Apă va fi cel mai greu, pentru că acestea tind să-I taie Leului entuziasmul.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna mai nu este luna în care să iei dragostea în serios. Leii singuri se vor simți foarte bine așa cum sunt. Își vor lua niște libertăți de care s-au jenat până acum. O aventură, flirturi în dreapta și-n stânga, distracție cu detalii picante. Aceasta va fi rețeta care va reconorta Leul stresat și plictisit de mediocritatea și conformismul din jur.

Relațiile vechi, dacă au stagnat din evoluție, vor fi puse în pericol de spiritul aventuros al Leului. Iar dacă Leul s-a gândit în ultimul timp să pună capăt relației, probabil că își va face o ieșire spectaculoasă, dar nu prea discretă. Dacă, însă, relația trebuie salvată și continuată, soluția va fi condimentarea ei cu multă pasiune și cu ieșirea din rutină.

Leii familiști vor fi tentați să-și înșele partenerul, numai de dragul de a mai ieși din banalitatea de zi cu zi. Ceea ce-I lipsește Leului luna aceasta și îl pune în pericol este discreția.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Leu: SĂNĂTATE

Leul riscă accidentări pentru că luna aceasta este foarte impulsiv. Arsurile solare revin în actualitate, deci se cere proetecție, pe cât posibil.

În general, excesele de tot felul îi vor crea probleme Leului. Excesul de muncă, excesul de mâncare, abuzul de nesomn și de alcool sunt potențialele cauze de indispoziție fizică. Psihic se va simți de la excelent în sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop