Horoscopul lunar mai 2018 pentru Scorpion: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion este cât se poate de optimist. Uranus, patronul zodiei se află într-o poziție privilegiată. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion

În plus, Mercur este îndrumătorul semnelor de Apă, iar asta disciplinează emoțiile Scorpionilor. Pentru că, în perioada care ormează, autocontrolul este foarte important pentru ceri născuți în Zodia Scorpionului. Multe situații se vor rezolva într-o manieră ambiguă, fără rezultate care să se vadă pe moment. Nu este motiv de panică, depresie sau alte emoții negative.

Va trebui să lupți pentru locul tău, dar va merita lupta. Trebuie să lupți cu mijloacele pe care le stăpânești și pe terenul pe care-l cunoști. Nu te aventura în domenii străine.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion: CARIERĂ

Pe tărâmul profesional, va trebui să te confrunți cu neîncrederea unora, cu invidia altora… Nu fi agresiv și nu căuta să-ți dovedești superioritatea într-un mod ostentativ. Asta ar reuși să înrăutățească situația. Fii diplomat, ocolește căile abrupte, renunță la dispută. Nu răspunde provocărilor.

Dacă ai propria afacere, concentrează-te pe soluții noi, pe combinații noi, pe relații noi. Totodată, este timpul să rezolvi o problemă veche care te sâcâie de ceva timp. Taie răul de la rădăcină, printr-o discuție tranșantă (dar calmă) sau printr-o renunțare, dacă este posibil.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna mai va fi o perioadă dinamică și de mare diversitate în privința relațiilor. S-ar putea să primești un ultimatum de la partener, deci vei avea de luat o decizie sau măcar de dat un răspuns. Asta presupune să te lămurești mai întâi asupra adevăratelor tale intenții.

Va trebui, de asemenea, să faci ordine în relațiile tale sociale și în cele de prietenie. Mai mult ca oricând, vei simți că ai în preajma ta oameni care te trag înapoi, care-ți transmit emoții negative. Este o perioadă în care nu ai nevoie de așa ceva. Ai propriile tale motive de stres și panică.

Vei simți nevoia să trântești niște uși și să părăsești niște incinte fără să-ți mai iei larevedere. Încearcă să n-o faci pentru că îți va dăuna pe termen lung. Soluția cea mai bună pe moment este să te faci că plouă. Amână discuțiile decisive pentru o perioadă în care vei putea să-ți stăpânești mai bine emoțiile.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Scorpion: SĂNĂTATE

Alergiile, problemele respiratorii și cele dermatologice – în măsura în care le ai deja – se vor reactiva în perioada următoare. Apelează la remediile care te ajută de obicei. Nu experimenta, nu căuta soluții pe internet și nu te lua după recomandărilor acelor experți-în-toate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop