Horoscopul lunar mai 2018 pentru Taur: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur este plin de evenimente importante. Venus și Luna te influențează în bine dar cu o intensitate amețitoare. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur

Vei avea parte de emoții puternice și de schimbări importante, așteptate sau neașteptate. Dar vei avea totodată și forța de a le face față. Este o perioadă în care ai ocazia să le arăți tuturor ce poți. Și, cu fiecare ocazie, să-ți consolidezi locul atât pe plan profesional cât și social. Pentru nativii înZodia Taurului prestigiul este la fel de important ca și stabilitatea.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur: CARIERĂ

Ai la dispoziție toate opțiunile posibile. Dar cu cât mai conservator te manifești și cu cât cauți mai mult siguranța, cu atât mai puțin vei avea de câștigat. Din punct de vedere profesional, poți să stai absolut pe loc, dacă asta îți dorești. Valul care vine n-o să te smulgă și n-o să te ia cu el. Dar vei rata orice oportunitate. Și vei regreta mai târziu.

Cea mai mare dificultate vine din frământările tale de conștiință. Ca să progresezi – și chiar ca să-ți menții poziția – va fi necesar să lași pe cineva în urmă. Îți va fi greu, dar nici nu ești brancardierul de serviciu care să salveze răniții de pe linia frontului. Unii chiar s-au învățat să trăiască la remorca ta. Poate din noua poziție dobândită vei putea să-i ajuți mai mult.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În luna mai, anumite împrejurări te-ar putea îndepărta de familie. Fie din punctul de vedere al comunicării și al timpului petrecut împreună, fie chiar fizic. Ceva te-ar putea trimite / chema departe de casă. În timpul în care altceva te va solicita, se vor petrece schimbări în urma ta. În funcție de zodiile pe care le reprezintă membrii familiei și de influențele astrale asupra lor, va fi vorba de schimbări mari, vizibile, sau de schimbări subtile de atitudine. Dacă nu ai grijă ca tot timpul să păstrezi legătura cu ai tăi, îi vei găsi înstrăinați, chiar ușor ostili. Avertismentul este valabil și în cazul cuplurilor stabile care nu au copii și nu sunt căsătorite.

Dacă nu ești într-o relație, Venus va avea grijă să-ți fie bine. Însă Venus nu se ocupă de căsătorii și alte angajamente pe termen lung. Deocamdată, va fi vorba de atracție fizică, pasiune și distracție.

Horoscopul lunar mai 2018 penru Taur: SĂNĂTATE

Emoții intense, nervozitate și, uneori, confuzie – acestea te vor însoți toată luna. Sunt de așteptat amețeli și palpitații cardiace. Dacă nu ai probleme cunoscute cu inima sau istoric de maladii cardiace în familie, nu te îngrijora. Dacă da, atunci mergi la un medic: un EKG n-are cu ce să-ți strice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop