Frigărui vegetariene
4 porții gata în 30 de minute, 293 calorii per porție, 19 g grăsimi, 16,5 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării frigăruilor vegetariene
– 6 cârnăciori vegetarieni
– 2 ardei gras, tăiat bucăți
– 75 g ciuperci
– 2 cepe roșii mici, tăiate sferturi
– 4 linguri ulei de măsline
– 2 linguri pătrunjel
– Sos de înmuiat
– 1 linguriță susan
– Zeamă de lămâie
– 1 lingură miere
– 1 fir ceapă verde, tăiat segmente
Cum prepari frigăruile vegetariene
1 Pune la înmuiat în apă 8 țepușe din lemn 30 minute. Taie cârnăciorii în bucăți egale și înfige pe țepușe câte 2-3 bucăți de cârnăcior alternând cu legumele.
2 Combină uleiul cu pătrunjelul și unge frigăruile. Frige pe grătar 5-10 minute, întorcând până când se rumenesc uniform.
3 Combină ingredientele pentru sosul de înmuiat și servește cu frigăruile.
Sursa foto: thinkstock.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar