Fleică de porc cu fasole

 

fleica de porc cu fasole

6 porții gata în 3 ore + timp de marinat, 754 calorii per porție, 50 g grăsimi, 20 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării flecii de porc cu fasole

27 g condiment de friptură picant

2 linguri miere

1 lingură ulei de măsline

1 lingură sare grunjoasă

1,3 kg fleică de porc

2 crenguțe de rozmarin și cimbru

2 căței de usturoi zdrobiți

250 ml cidru sau supă limpede de pui

Pentru fasole

1 lingură ulei de floarea-soarelui

2 eșalote tocate

2 căței de usturoi zdrobiți

2×400 g conserve de fasole

400 g sos gros de roșii

3 linguri sos de friptură la grătar

1 linguriță sos Worcestershire

Cum prepari fleica de porc cu fasole

1 Combină condimentul cu mierea, uleiul și sarea. Presară carnea și pune deasupra cimbrul și rozmarinul și usturoiul. Lasă la marinat în vas tapetat cu folie de aluminiu 4 ore.

2 Încinge cuptorul la semnul 1/140°C. Toarnă cidrul sau supa în vas pe lângă carne și acoperă vasul cu folie de aluminiu. Dă la cuptor 2 ½ ore. Scoate vasul din cuptor și da la grill pentru a se rumeni. Acopera vasul și lasă să se „odihnească 20 minute.

3 Încinge uleiul în vas pe foc și sotează eșalotele și usturoiul. Adaugă fasolea, sosul de roșii și lasă să fiarbă înăbușit 20 min.

4 Servește fasolea cu smântână deasupra și cu carnea sfâșiată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Culinar