12 bucăți gata în 15 minute + timp de întărire, 337 calorii per porție, 20 g grăsimi, 36 g carbohidrați
– 200 g biscuiți digestivi, zdrobiți
– 200 g drajeuri colorate
– 125 g unt
– 200 g din fiecare: ciocolată cu lapte și amăruie, rase
– 2 linguri miere
1. Tapetează cu hârtie de copt o formă de copt. Așază la bază într-un strat biscuiții și aproape toate drajeurile.
2. Într-un vas la bain marie topește untul, ciocolata și mierea. Toarnă compoziția peste biscuiți și nivelează suprafața. Presară drajeurile rămase și dă la rece până când se întărește. Înainte de a servi lasă să stea la temperatura camerei și apoi taie cu cuțitul înmuiat în apă clocotindă. Copiii pot da o mână de ajutor la zdrobitul biscuiților sau la porționat.
Lasă prăjitura afară, să revină la temperatura camerei. Taie cu un cuțit fierbinte.
Food editor: Constanța Penverne
Foto: Time Inc/Essentials