Desert cu ciocolată și biscuiți

desert cu ciocolata si biscuiti

12 bucăți gata în 15 minute + timp de întărire, 337 calorii per porție, 20 g grăsimi, 36 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării desertului cu ciocolată și biscuiți

– 200 g biscuiți digestivi, zdrobiți

– 200 g drajeuri colorate

– 125 g unt

– 200 g din fiecare: ciocolată cu lapte și amăruie, rase

– 2 linguri miere

Cum prepari desertul

1. Tapetează cu hârtie de copt o formă de copt. Așază la bază într-un strat biscuiții și aproape toate drajeurile.

2. Într-un vas la bain marie topește untul, ciocolata și mierea. Toarnă compoziția peste biscuiți și nivelează suprafața. Presară drajeurile rămase și dă la rece până când se întărește. Înainte de a servi lasă să stea la temperatura camerei și apoi taie cu cuțitul înmuiat în apă clocotindă. Copiii pot da o mână de ajutor la zdrobitul biscuiților sau la porționat.

Lasă prăjitura afară, să revină la temperatura camerei. Taie cu un cuțit fierbinte.

 

Food editor: Constanța Penverne
Foto: Time Inc/Essentials

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Culinar